Бай Стоян Алексиев втрещи: Жена ми знае за всичките ми връзки, нямам проблем! (виж какво разкри за нея и младата Ивана)

Бай Стоян Алексиев втрещи: Жена ми знае за всичките ми връзки, нямам проблем! (виж какво разкри за нея и младата Ивана)
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев хвърли бомбата с това признание!

Актьорът Стоян Алексиев, който се прочу повече със скандалните си снимки с младата си любовница Ивана, отколкото с работата си, отново шокира. Този път той призна, че съпругата му Надежда е наясно с всичко около него. И настоя да престанат да го притесняват.

Стоян Алексиев

Бай Стоян Алексиев отново втрещи обществеността с изказването си

Под „наясно с всичко“ разбирайте връзките, отношенията и щенията му. В това число необяснимата близост с 44 години по-младата Ивана Бобойчева. Оказва се, че Стоян Алексиев имал отворен брак с жена си и по думите му, няма никакви проблеми, пише вестник „Ретро“.

„Няма нищо, което Надя да не знае за мен – всичките ми връзки, отношения, увлечения, всичко. Ние не крием нищо един от друг и тя ме познава изцяло“, категоричен е актьорът от сериала „Откраднат живот“.

Колкото до въпросите дали не го е срам от скандала, който се разрази през лятото, той твърдо отрича. Нещо повече – болшинството от колегите и приятелите му се гордеели с него и дори го поздравявали.

„Казват ми: „Стенли, ти си герой! Искаме да бъдем като теб“. А това са едни от най-добрите наши актьори и големи хора. Така че е време и останалите да си гледат живота, и да спрат да се занимават с чуждите работи“, коментира Стоян Алексиев.

Той разказа също, че е бил на два пъти уволнен от Народния театър – тоест са го пенсионирали. В момента обаче продължава пак да работи там, макар и на по-малък работен ден. Колкото до студентката Ивана, Алексиев признава, че тя е неговата муза.

„Това е един мощен талант с огромен диапазон. Нямате представа какво е това момиче и настоявам тя да бъде оставена на спокойствие, без да душите около нея“, отсича актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар