Скандал: Десислава не очакваше това предателство от Галена! (родилката е извън кожата си – виж тук)

Скандал: Десислава не очакваше това предателство от Галена! (родилката е извън кожата си – виж тук)
Гласувайте за статията

Десислава не може да повярва, че точно Галена направи това!

Жесток разрив настъпи между двете доскорошни приятелки Галена и Десислава. А причината за това е в постъпката на първата, която прозвуча като чисто предателство.

Галена

Пайнерката Галена предаде своята уж най-добра приятелка и сестра Десислава

Оказа се, че жената на Галин Вафлата пренебрегна един от най-важните моменти за Десислава. А именно партито за погачата на второто й дете Борис. Преди броени месеци малкият се появи на света като той е плод на любовта й с боксьора Благой Найденов.

За Десислава това е най-голямото щастие и тя нямала търпение да организира ритуала погача за бебчо. Първата, която лично поканила, била Галена. Въпреки че Деси навремето беше женена за Галин, двете успяха да запазят добрите си отношения и дори да се чувстват близки като сестри.

„Е, добре ли ще ви бъде ако точно сестра ви ви предаде?! Галена е казала на Десислава, че ще отиде. Дори се радвала как хубаво ще си прекарат. А след това се покрила и се оправдала с ангажименти в работата. Нито ще обеднее, нито времето ще си загуби ако беше уважила Деси и сина й за един час“, коментират близки до родилката източници.

Проблемът обаче не е само Галена. Стана ясно, че от колежките, които Десислава е поканила, на партито са отишли само Лорена и Магда, която също скоро стана родител.

Наталия Гуркова, която е съседка на певицата, също уважила тържеството й, но дотам – нито една друга певица не го сторила. А повечето били потвърдили присъствието си.

„Много обидно й стана на Деси, но си замълча. Тя е такъв човек – добродушен и скромен. Никога не би направила скандал от това, но вътрешно ще си има едно наум за хората. И това на кого може и на кого не може да разчита“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар