Истина ли е: Преслава и Павел Лазаров стягат сватба? (Виж кога)

Истина ли е: Преслава и Павел Лазаров стягат сватба? (Виж кога)
Гласувайте за статията

Преслава и Павел Лазаров ще се женят?

Преслава и Павел Лазаров стягат сватба. Това подозират техните фенове. За Свети Валентин влюбените отпрашиха на почивка в Дубай. Двамата се радват на ваканцията си и на любовта си.

Преслава

Преслава става съпруга на Павел?

Богатото арабско емирство стана като квартално забавление за поп фолк певиците и за плеймейтките. Преслава определено обича тази страна и се кефи на ваканцията си в компанията си на своето гадже.

Но преди да замине за тузарската дестинация, хитовата изпълнителка се отбила в родния Добрич, за да запознае Павел с родителите си, твърдят очевидци.

Преслава представила Павел на мама и тате, които много го харесали. Те били доволни, че мъжагата се грижел и треперел над дъщеря им като на принцеса, споделят близки до семейството.

Все още не е ясно дали са се уточнявали за дата и месец на радостното събитие. Но феновете се надяват тяхната любимка и избраника им най-после да чуят сватбените камбани.

Звездата на „Пайнер” обаче пази ревностно личното си пространство. Тя пострада от публичността си при връзката си с Жоро Бирмата. Отношенията им се следяха под лупа, а и заради гневливия и ревнив характер на богаташа връзката им бе лавинообразна-на приливи и отливи.

И накрая, след четири години двамата се разделиха окончателно с пернишкия бизнесмен. Сега Преси вече си има едно наум и не споделя нищо за себе си и любимия й Павел.

Но и нейните колежки са убедени, че Преслава и Павел стягат сватба. Защото те познава поп фолк дивата доскоро като работохоличка. Преди гласовитката от Добрич не пропускаше участия и не спираше да пее по градове и паланки. Сега все по-често отказва и не се товари толкова с работни ангажименти.

Павел също не крие, че е луд по певицата. Той я води по екскурзии из Рила, двамата катерят и други планински върхове.След Нова година бяха на почивка в Тайланд. Сега са в Дубай, като Преслава с жива връзка сподели кадри от топлите плажове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар