Ето докъде я докараха българите: Мис България емигрира от родината си след унищожителните критики!

Ето докъде я докараха българите: Мис България емигрира от родината си след унищожителните критики!
Гласувайте за статията

Мис България реши да се скрие от всички зли погледи у нас!

Тамара Георгиева, която разрази бурен скандал след коронясването й за Мис България, вече не иска да живее в родината си. Явно огромните нападки към нея са я отвратили напълно и тя няма желание да се разхожда сред хората, който я плюят.

Мис България 2017

Мис България 2017 Тамара Георгиева не издържа и напусна България

Миската вече е в Испания. Там тя се радва на съвместен живот с годеника си Стивън Роуз, пише HotArena.net.

Богаташкият син учи там от няколко години, но е решил да не се връща в България след дипломирането си. Тамара го е последвала, виждайки в това добра възможност да избяга от всички критици и да започне на чисто.

Говори се, че у нас Мис България е работила дълго време в бутика на бъдещата си свекърва Катя Роуз. Очаква се и в Испания да прави същото, тъй като Катя има собственост и там.

Продължава да стои като енигма защо 24-годишната софиянка въобще се нае да участва в „Мис България“, при това не само веднъж, но чак сега спечели. Според слуховете, това е била болна амбиция на Стивън да види гаджето си с тази корона.

“За какво й беше изобщо да печели тази титла. Трябваше да си остане продавачка в бутика на свекървата й Катя Роуз и да не се бута където не й е мястото.” – коментират в социалната мрежа.

Завъртя се информация, че Роуз е платила 25 бона за короната на Тамара Георгиева. Това обаче си остава предположение и до днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар