Мегз унизи жестоко Кулагин: Гримьорът получи голям удар в лицето! (СНИМКА)

Мегз унизи жестоко Кулагин: Гримьорът получи голям удар в лицето! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Мегз се подигра с Валентин Кулагин, което му дойде като плесница през лицето!

Дизайнерката Миглена Каканашева, която нарича себе си Мегз, се изгаври с гримьора Валентин Кулагин. Не стана ясно дали е умишлено или без да иска, но е факт, че имаше подигравка от нейна страна.

Мегз и Кулагин

Мегз унизи Кулагин

Меги качи в мрежата снимка на руснака от „Черешката на тортата“, чието участие там се излъчва по Нова ТВ тази седмица. Над нея написа „Гледате ли??? Познахте ли блузата??? Оказва се, че и „Аристокрацията“ от най-висшето общество носи MEGZ“, пише HotArena,net.

Всичко това беше придружено от съответните емотиконки от сърца и влюбени личица. Накрая на надписа пък го имаше и обръщението „Валче“, което доказа категорично, че има предвид Кулагин.

„Аристокрацията“ обаче е сложена в кавички, което говори за унижение от страна на Мегз. Това ясно говори, че тя по-скоро му се присмива, отколкото да му се радва.

Може би му се присмива заради изказването му в „Черешката на тортата“, че е истински ВИП. Той заяви също и че е свикнал на него да му сервират.

Тези изявления в ефир на Валентин Кулагин му донесоха изключителни критики на зрителите, които го ненавиждат и това си личи в социалната мрежа. Към него има само критики и нападки, дори и обиди.

Мегз, явно видяла, че ще разрази поредния скандал с участието на стилиста, изтри поста си след по-малко от час. Това, че го унизи обаче, няма как да не остане завинаги.

Вижте публикацията, с която дизайнерката на практика твърди, че руснакът се облича в женски дрехи!

Кулагин

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар