Брад Пит успя! Разведе Дженифър Анистън и отново се намърда в леглото й

Брад Пит успя! Разведе Дженифър Анистън и отново се намърда в леглото й
Гласувайте за статията

Дженифър Анистън за втори път ще се развежда!

Краят на втория брак на Дженифър Анистън бе обявен официално. След 2 години законово обвързване и 6 години връзка, Джен и Джъстин Теру вече не са заедно, научи Kliuki.bg.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън остави Джъстин Теру и пак е с Брад Пит

Двамата са се разделили по взаимно съгласие, но не стават ясни причините. Интересното е, че остават приятели, за разлика от предния развод на актрисата.

Има няколко версии за втория развод на звездата от „Приятели“. Основно се свързва с Брад Пит, който не спирал да я търси, откакто се развел с Анджелина Джоли.

Дженифър Анистън не е спирала да обича бившия си, се твърди в американската преса. Когато той се разделил с Анджи, тя отново възродила надеждите си, че ще бъде с него пак.

Двамата са излизали на няколко кафета и вечери. Там най-вероятно се е стигнало до нещо повече, може би изневяра от нейна страна, което достигнало до ушите на Теру.

Има слух, че самият Джъстин изневерявал на Джен. Затова не й се разсърдил чак толкова за аферата й с Брад и се разделили като приятели.

Има и друга версия, според която Джъстин Теру е изоставил жена си заради неспособността й да го дари с дете. Тя така и не успя да зачене толкова много години, въпреки слуховете.

Каквато и да е точната истина, очаква се до седмици Дженифър Анистън и Брад Пит да обявят, че отново са заедно. Те изкараха 6-годишен брак преди време и сякаш са един за друг, и това се доказа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар