Не е за вярване: Никол Шерцингер смени Гришо с този клошар! (СНИМКИ)

Не е за вярване: Никол Шерцингер смени Гришо с този клошар! (СНИМКИ)
1 (20%) 1 vote

Никол Шерцингер вече е с друг, но той е повече от шокиращ!

Мулатката Никол Шерцингер мина от бледолики на цветнокожи мъже. Тя замени Григор Димитров с неизвестен черен мъж. Това стана ясно от последните й снимки.

Никол Шерцингер

Никол Шерцингер вече е в обятията на друг

На тях певицата се прегръща и държи за ръка с чернокож, облечен доста окаяно. Той е с раздърпана черна блуза, скъсани дънки и бели маратонки, а на главата си има шапка.

По външен вид новият на Никол Шерцингер изобщо не може да се сравнява с Григор Димитров. Той е по-нисък, а и доста по-неподдържан от тенисиста.

Говори се от доста време, че отношенията между Ники и Гришо са приключили около Нова година. Оттогава той се среща с Ализе Лим, с която изневери на певицата преди време, а тя – явно с този мъж.

Според слуховете, Никол Шерцингер също е слагала рога на Гришо по време на връзката им. Двамата не живеят заедно и постоянно пътуват, което им дава шансове да забиват и други сексуални обекти.

Крахът между Григор и Никол слага край за пореден път на мечтата на мулатката да се омъжи и да има дете. Дълго време не беше готова, а когато стана, нещата не се получиха.

Все пак за Гришо така е по-добре, защото той е много по-млад от Никол и тя просто не беше за него. Ще видим кога ще се реши на брак, засега е изцяло съсредоточен върху кариерата си.

Вижте снимките на Никол Шерцингер с новия й! Тя изглежда щастлива до него, нали?

Никол Шерцингер

Никол Шерцингер и новият й

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар