Още една красива сватба на известна персона, но доста скромна и семпла за представите и възможностите на булката. Вижте кой избра да си каже "Да" само пред шепа хора.

Актрисата Ейми Шуимър се омъжи за половинката си, който е майстор готвач от висока класа, двойката има сериозна връзка от доста време. Още една красива сватба

Двойката избра малка церемония, на плажа, пред най-близките им хора, без шум, светлини и много обявявания публични. Пред не повече от 80 човека, в изчистена бяла рокля, с марка Monique Lhuillier и на стойност $5 490. А както цитират и в изданието "Ева", дори без воал, бижута или тежък грим, светлокосата актриса беше сияйна, защото носеше усмивката си и грееше от истинско щастие. Такова, което във филмите не може да се изиграе, интересното е че макар да иска сватба от доста време, самата сватбена рокля била избрана едва дни преди красивата церемония, пишат в медиите. А из между гостите освен родители и близки имало и доста знаменитости, най-приближените им, например - Дженифър Анистън, както и Дженифър Лорънс, Джери Сейнфелд, Дейвид Спейд и др.

Събитието стана популярно чрез самата Ейми, която без предварително да раздува новината, сама публикува фотосите от щастливия си момент, за да сподели с фенове и приятели в социалните медии, прибавяме и от "Клюки.Нх" с пожелание за сбъднати мечтани дни на семейството.

Още една красива сватба - Снимка 2