Новата къща на Константин и Надя е като изкарана от филмите: Вижте в какъв лукс ще живеят с двете си деца! (СНИМКИ)

0

Константин и Надя са на върха на щастието, те си имат нов дом!

Светската двойка Константин и Надя са много щастливи, защото най-после ще живеят в свой собствен дом. Той се намира в тузарския столичен квартал „Бояна“ и е огромен.

Константин и Надя
Константин и Надя са в нов дом

Къщата им е пълна с лукс. Към нея има и двор, където Коцето ще отглежда цветя и зеленчуци, но ще започне с това си начинание през лятото, защото сега е студено.

В новия им дом има цели четири спални. Една за Константин и Надя, по една за децата им и една за творческа почивка на певеца, пише „24 часа“.

Не е тайна, че той работи само нощем. Когато се върне от работа рано сутринта, обича да остава сам да си поспи и за тази цел му трябва отделна спалня. Така Надя няма да го буди с присъствието си в общата им.

На покрива на къщата има джакузи, бар и музикално студио. Апаратурата за последното му е доставена от добрия му приятел Виктор.

На покрива има и телескоп, с който семейството ще гледа нощем звездите. Константин и Надя си падат по това.

За вътрешния интериор двамата са ползвали дизайнерка. Самите те също са давали идеи, но често били на различни мнения.

„Когато отидем по магазините, някои по-опитни жени на 50-60 години хващат Надя и започват да я омайват с мебели за хиляди евро. Накрая се намесвам аз и им казвам: „Вижте, аз не съм милионер, нещо сте се объркали. А и в тази кухня ще пържа кюфтета в крайна сметка.”- споделя през цмях Коцето.

Той е купил къщата през октомври миналата година, но едва сега се нанася със семейството си, тъй като е трябвало да бъде обзаведена добре. Певецът се надява с жена му да остареят там, а децата им да пораснат в тази луксозна къща.

Така голямата мечта на Коцето най-после се сбъдна. От 15 години той мечтае за свой дом и най-накрая това вече е факт.

Вижте снимки на къщата му в „Бояна“!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.