Пенелопе Крус обича модерни приказки

Пенелопе Крус обича модерни приказки
Гласувайте за статията

Пенелопе Крус обича модерни приказки, тя редовно приспивала двете си деца – Лео и Луна с хубави приказни герои и истории, но пък винаги променяла приетия за нормален край на приказката.

Пенелопе от известно време е сред водещите популярни лица на социалната кампания „MeToo“, която прокламира не насилие над жените и равнопоставеност в много видове професии, където все още съществува дискриминация.

Семейството на звездите

Ето защо и популярната 46 годишна звезда избрала да познават децата й „Пепеляшка“, „Спящата красавица“, „Снежанка“ и т.н. обаче пък им сменяла края. По нейни думи, както се пише и в изданието за новини – „Ева“, в приказките също имало толкова много мъжко превъзходство, че тя не искала децата й да растат с тази нагласа за доминацията на единия пол. Ето защо разказвайки истории, Пенелопе измисляла свой нов завършек.

Интересно кака тази представа после ще си пасне с традиционните приказки, които са обект на обучение и възпитание и в общите училища, дали децата й ще бъдат по-объркани. Все пак, Пенелопе е зряла и съвременна майка, определено със свое виждане за възпитание, което предполага, че знае кое и как да изгради в съзнанието и въображението на своите деца.

А ние познаваме актрисата в образа на силна и непоколебима и затова не сме изненадани от факта, че Крус отново избира необичайни неща и избягва общоприетото, с което, впрочем, никога не се е и съобразявала, коментират „Клюки.Бг“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Пенелопе Крус обича модерни приказки”

  1. Криси

    февр. 18. 2018

    Как ги модернизира, с разкази за принца и принца и с такива за Пепеляшка, която мечтаела да се ожени за мащехата си?! Или за тримата братя, които се извинили на ламята и я поканили вкъщи да си вземе каквото си поиска?

Добавете коментар