Димитър Цонев – младши се жени! Той е лудо влюбен и няма търпение да вдигне пищна сватба

Димитър Цонев – младши се жени! Той е лудо влюбен и няма търпение да вдигне пищна сватба
Гласувайте за статията

Синът на Димитър Цонев ще става семеен, обмисля го отдавна и се реши най-накрая!

Димитър Цонев – младши в момента е в щастлив период от своя живот. Той има жена до себе си, в която е влюбен безумно и иска да я направи своя законна съпруга.

Димитър Цонев

Димитър Цонев – младши ще се жени

Митко е луд по красива блондинка, с която живее от няколко години. Наскоро й е предложил брак и тя се е съгласила веднага.

Очаква се сватбата да не бъде по-рано от есента, а е възможно да е и догодина. Организацията по нея ще им отнеме доста време, тъй като тържеството ще бъде доста пищно, ще присъстват поне 150 души.

Синът на Димитър Цонев е единственият от семейството, около който не се вдига медиен шум. Той не обича тези неща и винаги е стоял встрани от популярността.

По това се различава от кака си Деси, която участва дори във „ВИП Брадър“. Майка му Мариана също често се появява по интервюта. Баба му Анахид и покойният му дядо Коста всички знаем кои са, както и баща му Димитър.

Митко още като по-млад бяга от славата. Той не записва Журналистика като сестра си, а МИО в УНСС. Веднага след завършването си започва работа в голяма международна компания.

В момента се радва на добри доходи и се предполага, че сам ще си заплати сватбата. Нещо, което ще облекчи семейството му, което и без друго не е много добре финансово след смъртта на основния източник на пари Димитър Цонев.

Голямата мъка на Митко – младши със сигурност е, че баща му няма да присъства на сватбата му. Нещо наистина тъжно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар