Виктор Николаев нанесе чудовищен удар на Ани Цолова! Всичко между тях приключи

Виктор Николаев нанесе чудовищен удар на Ани Цолова! Всичко между тях приключи
Гласувайте за статията

Виктор Николаев и Ани Цолова са вече в лоши взаимоотношения!

Истински взрив се получи между Виктор Николаев и Ани Цолова. Двамата някога бяха не само колеги, но и добри приятели, ала вече не са нито едно от двете.

Виктор Николаев и Ани Цолова

Взрив между Ани Цолова и Виктор Николаев

Те са в много обтегнати отношения, пише в. „Ретро“. Причината не е напълно ясна, но се предполага, че е ревност от страна на Ани, че на Виктор му харесва повече работата с Аделина Радева.

Вики и Ади демонстрират страшна близост помежду си. Те го правят не само в ефир, но и извън него. Многократно са били хващани на кафе и дори да се прибират заедно в една кола.

Ани Цолова никога не е правила тези неща с Виктор Николаев. Двамата имаха по-делови взаимоотношения, тъй като той твърдеше, че никога не смесва личния си живот с работата.

Оказва се обаче, че просто не е искал да стане прекалено близък с Ани. Те бяха близки, но само на работното си място.

Именно водещият е причината Аделина да бъде назначена за негова партньорка в сутрешния блок. Той бил приятел с нея от над десетилетие, а и преди време също са работили заедно.

Затова днес Николаев се радвал много на компанията на Ади и за него работата се превърнала в удоволствие. От всичко това доста зле се чувствала единствено и само Ани Цолова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар