Миро натиска Ели за деца, а тя се дърпа! Двамата още не живеят заедно

Миро натиска Ели за деца, а тя се дърпа! Двамата още не живеят заедно
Гласувайте за статията

Миро и Ели продължават да изпитват трудности в общите си планове!

Мирослав Костадинов – Миро се радва на брачен живот от година и половина, но все още няма деца от него. Ето защо наближавашият с всичка сила 42 г. поп изпълнител вече с трепет чака и иска свой наследник, пише HotArena.net.

Миро и Ели

Миро и Ели имат големи различия за своето бъдеще

Певецът от известно време сериозно натиснал жена си за деца. Елица обаче упорствала и продължавала да не иска да става майка, научи Kliuki.bg.

У Ели нямало заложени майчински чувства. Тя не била устроена по този начин и никога не си била представяла да дундурка бебе, за разлика от повечето жени.

Миро обаче вече сериозно започвал да й се ядосва. Той приел факта, че не живеят заедно нон-стоп, но това с децата вече не можел да приеме, защото и двамата стават все по-възрастни.

Ели все още живее основно в Лондон, където има голям бизнес. Тя дори възнамерявала да открие ресторант там, което значи, че изобщо не й минава през ума да се връща в родината.

Миро обаче има страхотна кариера тук и няма как да емигрира, не и сега. Той има още много да даде на родната музика и затова си стои в България.

Певецът преглътнал това, че са разделени през повечето време, но отказът й да имат наследник вече му дошъл в повече. Каризмата откровено й се дразнел и първите облаци над брака им вече са факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар