Краят между Десислава Радева и Слави Трифонов дойде: Ето какво ги скара!

Краят между Десислава Радева и Слави Трифонов дойде: Ето какво ги скара!
1 (20%) 1 vote

Десислава Радева не може да прости на Слави Трифонов и надали някога ще го направи!

Президентската съпруга Десислава Радева и шоуменът Слави Трифонов над 20 години бяха приятели, но всичко вече е в историята. Двамата повече няма да дружат един с друг и причината за това е у Дългия.

Десислава Радева и Слави Трифонов

Взрив между Десислава Радева и Слави Трифонов

Деси се обидила жестоко на подигравките с нея и съпруга й в „Шоуто на Слави“. Румен Радев постоянно е изкарван мъж под чехъл и това дразни жена му, пише в. „Уикенд“.

Истинският удар за нея обаче дошъл преди няколко дни, когато Тодор Башиянов изигра самата нея. Актьорът я представи като властна, ревнива и суетна жена с просташки речник. На всичкото отгоре нарочно бе облечен в грозна рокля, с която се подсказваше лошият вкус на президентшата.

Десислава Радева останала шокирана и бясна от видяното. Тя дори си позволила да изпрати смс на Слави Трифонов, в който изразявала своето голямо разочарование от него.

Деси и Слави се познават от 1997 г., когато тя постъпва на работа при него като секретарка в „Хъшове“. Не след дълго се издига чак до основен организатор в „Седем осми“ – продуцентската му къща.

Десислава напуска екипа на Дългия, за да се присъедини към този на новия си съпруг Радев. Шоуменът подхожда с разбиране и двамата остават приятели.

Всичко обаче вече е друго, след като тв продуцентът си позволи да се гаври с нея и мъжа й в ефир. Това през годините му е коствало добрите отношения с много други политици.

Сред тях са Бойко Борисов, Меглена Кунева, Георги Първанов, Сергей Станишев и др. Слави обаче продължава да следва максимата, че на работа приятели няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Краят между Десислава Радева и Слави Трифонов дойде: Ето какво ги скара!”

  1. зрител

    февр. 18. 2018

    Само човек без чувство за хумор може да се засегне ,а и няма нищо преувеличено ,самата истина е.

  2. Икстината е

    февр. 19. 2018

    Няма място да се сърди тази г-жа, а да си вземе ПОУКА, ЗАЩОТО НЯМА ГРАМ УСЕТ ЗА ОБЛИЧАНЕ И ПОВЕДЕНИЕ, тези „сценки“ могат само да и бъдат полезни, е, ако може да ги разбере правилно

Добавете коментар