Лъжата Теру и Анистън

Лъжата Теру и Анистън
Гласувайте за статията

Лъжата Теру и Анистън, двойката се раздели наскоро, макар да бяха от най-харесваните светски личности и да имаха много почитатели заедно и всеки пооотделно.

На Анистън определено не й върви в любовта, помним тягосната раздяла и скандали след заминаването на Брад Пит. После дъго време нестихващите коментари и нейната тъжна история. Макар д аизгради доста успешн акариера и определено да е сред най-харесваните жени, сега и над 40 г, тя си остава хубавица.

След време срещна Теру и сякаш щастието й се усмихна, седем години любов и хубави момента, феновете, публиката, списанията, всички ги обичаха. Преди около две години се разнесе мълвата, че двойката е сключила и брак, но тайно пред малко свои близки хора. Така и не се разпространихамного снимки от церемонията. 

Сега след като в официални обръщения и двамата признаха, че не са мъж и жена, се разнесе слух, че между тях брат изобщо и е нямало, пишат и от Ева, а само заблуда, за да се отклони още преди време вниманието от проблемите им в любовта.

Така или иначе харесваме много Джен Анистън още от „Приетели“, желаем й да бъде щастлив аи обичана съвсем в близко бъдеще, да може отново да се похвали в нова и сериозна половинка пак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар