Шок: Валентин Кулагин с гнусни разкрития за Миро (виж какво поискал от него и как му се показал)

Шок: Валентин Кулагин с гнусни разкрития за Миро (виж какво поискал от него и как му се показал)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин още не може да се отърси от шокиращата случка!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин още не може да забрави преживяването си с един от най-известните певци у нас. Става дума за Миро Каризмата, който се оказал далеч не толкова благ и възвишен като на екрана.

Кулагин

Миро си събул панталоните пред Валентин Кулагин

Случката се разиграла преди няколко години, но шокът от нея още държи влага на Кулагин. Тогава той тепърва навлизал в светските среди на столицата и съдбата го срещнала с Миро.

Какъв бил ужасът му, когато по време на купон, екс половинката на Галя от Каризма му предложила да му направи… свирка. Валентин Кулагин останал втрещен завинаги от човека, когото доскоро харесвал и приемал за супер звезда.

„Една вечер, след бурно парти, Миро ме покани на афтър в апартамента си на питие. В един момент изчезна и негов приятел ме помоли да отида в другата стая. Миро искал да ми покаже нещо.

Бяхме се срещали няколко пъти преди това и знаех за симпатиите му, но не очаквах такава развръзка. След като влязох в другата стая, Миро гледаше някакво брутално порно и ме попита дали ми е интересно това, което виждам.

След което стана и си спусна панталона до глезените. Отдолу беше натюр. Бях втрещен. Казах му, че това е неадекватно поведение и по-добре да си вдигне панталона в начална позиция, вместо да се унижава“, разкрива Валентин Кулагин, пише вестник „Телеграф“.

Любопитно е как би реагирал Миро след тези разкрития. Още повече, че той вече е семеен мъж и дори иска да има дете от съпругата си Ели. Дали тя самата е запозната със скандалните истории от миналото му, или гледа на него по коренно различен начин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар