Сензация: Ивана вдига сватба, става булка на 50 години! (още подробности)

Сензация: Ивана вдига сватба, става булка на 50 години! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ивана най-после е открила мъжа, за когото иска да се омъжи!

Поп фолк дивата Ивана предизвика истинска сензация в мрежата. А и как иначе след новината, че ще става булка на 50 години?! Да, певицата на народа вдига сватба с любимия си мъж, който е успешен бизнесмен под тепетата.

Ивана

Ивана най-после откри мъжа на живота си

Както знаем, Ивана от години си живее в Пловдив и няма намерение да си тръгва от града на Альоша. Тя многократно е споделяла, че в столицата отскача предимно по работа, а щастието, спокойствието и хармонията в ежедневието си открива в Пловдив.

Навръх празника Свети Валентин певицата отново беше във Филибето. Тя вдигна наздравица за Деня на влюбените и Трифон Зарезан в един от най-известните ресторанти в града.

Преди това обаче написа доста многозначителен пост в мрежата. Той гласи следното: „Честит празник! Независимо дали празнуваме девет седмици и половина , любов, която трае 3 години , или миг… като вечност „Обичам те“ и „Наздраве“ винаги са навреме и на място!“, написа Ивана.

Отделно от поста си, тя публикува снимки, на които се вижда нежен и красив пръстен на ръката й. Едва ли бижуто може да се приеме по друг начин, освен като годежен.

Припомняме, че Ивана винаги е криела личния си живот и винаги е избягвала темата за любовите си пред медиите. Този път обаче явно е различно, тъй като мъжът до нея се оказал всичко, за което си мечтаела.

Близките и приятелите й се радват много за нея, но също я съветват да не избързва с хвалбите, за да не развали приказката, която съдбата й е подарила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар