Бомба: Гери-Никол става черешката на тортата в „Капките“! (ето какво съобщи + коя друга звезда влиза в шоуто)

Бомба: Гери-Никол става черешката на тортата в „Капките“! (ето какво съобщи + коя друга звезда влиза в шоуто)
Гласувайте за статията

Гери-Никол ще влезе в „Като две капки вода“ и това е вече сигурно!

След Софи Маринова, Златка Райкова и други известни личности, които стават част от „Като две капки вода“, Гери-Никол сама обяви участието си във формата.

Гери-Никол

Гери-Никол заяви участието си в „Като две капки вода“

Да, варненската принцеса този път е приела поканата на Маги Халваджиян и нищо не е в състояние да се откаже. За разлика от миналата година, когато ангажименти отложиха появата й в шоуто в последния момент.

Гери-Никол сама оповести, че ще се бори за победата в имитаторската надпревара , а феновете й изпаднаха в екстаз. Преди да се заеме с ролята си, тя се отдаде на заслужена почивка из екзотични кътчета на света, за да се зареди с енергия.

„Много се радвам, че ще бъда част от предаването „Като две капки вода”. Обичам да предизвиквам себе си и да се развивам в различни сфери. Досега винаги съм пресъздавала образите на други изпълнители, които са ме вдъхновявали, като съм пречупвала изпълненията през моята призма.

Представяла съм ги по свой начин, докато в този формат трябва да е точно обратното. Трябва да се превъплътя напълно в другия образ, да се слея с него. Това за мен е голямо предизвикателство, но и възможност да покажа себе си в друга светлина“, коментира Гери-Никол.

Тя обаче не е единствената изненада в шоуто. Освен нея, на сцената ще се развихри и популярният преди години Боби Турбото. Борислав Захариев, както е истинското му име, се закани да отвее главите на зрители и жури.

„Радвам се, че три месеца ще бъда част от екипа на шоуто и смятам да дам всичко от себе си за да радвам зрителите. Като дебютант в работата си с Маги Халваджиян мога да кажа, че за мен ще бъде чест да работим заедно.

Пожелавам успех на всички участници, както и на мен и нямам търпение шоуто да започне. А и се надявам да размажа конкуренцията, защото имам силата за това“, заяви себе си Боби Турбото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар