Ужас: Виктория Петрова не иска да повярва какво я сполетя! (водещата е смазана – виж тук)

Ужас: Виктория Петрова не иска да повярва какво я сполетя! (водещата е смазана – виж тук)
3 (60%) 1 vote

Виктория Петрова е ужасена от това, което става с нея!

Водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова наскоро се раздели с половинката си Красен Кралев. Министърът на спорта дълго време беше единственият мъж в живота й, я тя се надяваше, че ще остане и последният.

Виктория Петрова

Виктория Петрова сериозно се е изплашила за състоянието на косата си

Знаем, че двамата живееха заедно, а Виктория Петрова много искаше да се сдобие с дете от него. Все пак тя гони 40-така, а още не е станала майка. Тъкмо това обаче попречи на отношенията й с Кралев.

Припомняме, че спортният министър вече отдавна е станал баща и има наследник. Затова, а и заради напредналата си възраст, той не искал да се подлага отново на безсъние и стрес. Не му било до бебе и предпочитал да си гледа живота заедно с Вики.

„Именно това ги раздели. Тя усещаше, че винаги ще й липсва най-важното ако остане с него. Той има всичко, а тя ще трябва да се задоволява с половинчати неща. Скъсаха, но стресът от раздялата й дойде в повече и сега се отразява на едно от най-важните неща за всяка жена – на косата й“, разкриха източници.

Оказало се, че Виктория Петрова започнала да страда от доста силен и упорит косопад, който направо я ужасил. Тя и без друго никога не се е радвала на кой знае колко гъста коса, затова днес направо полудяла от тревога.

Преди дни водещата е била забелязана в студио за красота в столицата, където пръснала цели 300 лева за серум за коса. Малко флаконче от едва 30 грама.

„Не стига, че се появи този косопад, ами всеки ден Вики трябва допълнително да гори косата си заради прическите и химията, с която я третират преди ефир. А това още повече изхабява косъма. Дано поне с тези скъпи препарати да успее да се оправи“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар