Дотук беше: Рут Колева взе кардинално решение, бяга в Америка! (още подробности)

Дотук беше: Рут Колева взе кардинално решение, бяга в Америка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Рут Колева е решила да се премести да живее и работи в САЩ!

Рут Колева шокира с неочаквано и драстично решение. Певицата се кани да изостави родината си и да се премести да живее в Щатите. По-специално в Ню Йорк, който й бил на сърцето още от малка. А и тя вече си харесала апартамент там.

Рут Колева

Рут Колева бяга от България в САЩ

Странно как точно Рут Колева ще си плати въпросния апартамент при все, че и ниско интелигентен човек е наясно какви баснословни суми са нужни, за да се сдобиеш със собственост в Голямата ябълка.

А и с музиката, която прави, певицата не е от най-платените в България. Това, на което се радва и на което разчита, са феновете и успехите й на Запад. Макар че там отдавна си имат своите звезди, а за нашите отново няма особено място. Рут обаче си е навила на пръста идеята за Ню Йорк и е категорична, че заминава за там.

„Стъпих в Ню Йорк за първи път преди 10 години. Имах чувството, че съм в центъра на света и че това е мястото където се сбъдват мечтите. Винаги съм искала да се върна, но някак си го отлагах във времето.

Все изникваше нещо – концерти, албуми, ангажименти, любов… Вече съм на 26 и си казах: „Сега или никога!“. Имам усещането и знам, че това е нещото, което искам и което ще ме направи щастлива“, убедена е Рут Колева.

Има и друга причина да иска да си грабне багажа и да офейка от България и тя е в самия народ. Рут Колева е бясна и не може да се примири с покорството и неадекватността на много от хората у нас, камо ли на управниците, които ни дърпат към дъното с всеки изминал ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар