Ти да видиш: Виктор Николаев в опасна близост с Аделина Радева! (ето как ги изловиха)

Ти да видиш: Виктор Николаев в опасна близост с Аделина Радева! (ето как ги изловиха)
Гласувайте за статията

Виктор Николаев и Аделина Радева май ще се окажат повече от приятели!

Водещите на сутрешния блок по Нова телевизия Виктор Николаев и Аделина Радева събуждат все повече подозрения у околните. В нюзрума на медията се говори, че помежду им има нещо доста повече от приятелство или колегиалност.

Виктор Николаев

Виктор Николаев в опасна близост с Аделина Радева, има ли нещо романтично между тях?!

Както знаем, Виктор и Аделина се познават отдавна. Още, откакто Николаев е работил в БНТ преди повече от 15 години. Двамата се харесали и сработили от самото начало, а през годините той неколкократно се опитвал да я уреди на работа в Нова телевизия.

Ани Цолова била единствената, заради която това не се случило по-рано. „Да видите Виктор в момента. Цъфти, направо цъфти като идва на ралота сутрин. Влиза ухилен до уши в студиото и всеки път носи кафе и за Аделина. Двамата си тръгват винаги заедно, а той я кара до дома й с колата си“, разкриват източници от кухнята на медията.

Както знаем, Аделина Радева е семейна жена, а Виктор Николаев от години е женен за по-възрастната от него Людмила Железова. Отдавна обаче се говори, че бракът на водещия куца. А името му беше свързвано с това на няколко негови колежки, включително Миролюба Бенатова.

Дали между него и Аделина Радева наистина има нещо повече от приятелство, предстои да видим тепърва. Макар че една афера със сигурност би се отразила пагубно на кариерата им в Нова ТВ. Която няма да допусне поредното опетняване на имиджа и името си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар