Разсипа се: Любовчията Стоян Алексиев се поболя покрай жените си! (още подробности)

Разсипа се: Любовчията Стоян Алексиев се поболя покрай жените си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев явно не може да издържа на това напрежение!

Любовчията бай Стоян Алексиев отдавна го раздава Дон Жуан, но явно силите му не издържат. Годинките си казват думата и ето, че актьорът вече усети първите болежки покрай двойнствения си живот.

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев започна да вдига кръвно заради двете си жени

Както знаем, той не се отказва да тъче на два стана и е раздвоен между съпругата си Надежда и младата любовница Ивана Бобойчева. А откакто студентката му поставила ултиматум да се разведе и да заживее с нея, той направо откачил.

Близки до обкръжението му източници разкриха, че Стоян Алексиев наскоро вдигнал кръвно до тавана. Той получил хипертонична криза и се наложило дори лекарите да му поставят холтер. Който в продължение на 24 часа да следи работата на сърцето му.

Въпреки че успели да овладеят положението, медиците го посъветвали да се кротне и да води по-спокоен начин на живот. Така, както приляга на възрастта и организма му.

„Той обаче е луда глава, не ще да приеме, че остарява и това си е. Ивана е млада, дори малка. На нея още много неща й предстоят и може да си позволи да лудува и дивее на воля. Но той е в пенсионна възраст и всички тези скандали около името му няма как да не се отразят“, коментират източниците.

Стоян Алексиев не искал да слуша никого и продължавал да си я кара по старому. Преди дни той за пореден път беше засечен с Ивана Бобойчева като си позволи дори да заяви, че с жена си Надежда имали отворен брак и не се ревнували.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар