Светлана Василева е с нова усмивка: Ченето й не е това, с което се е родила! Платил ли е Гущеров за него?

Светлана Василева е с нова усмивка: Ченето й не е това, с което се е родила! Платил ли е Гущеров за него?
Гласувайте за статията

Светлана Василева има усмивка, за която е платено!

Плеймейтката Светлана Василева не се е родила с тази своя усмивка. Тя е имала захапка напред, която е коригирала, пише HotArena.net.

Светлана Василева

Каква промяна у Светлана Василева, а?

Големият въпрос е кой е платил ченето на Светла. Дали е Християн Гущеров или някой друг?!

Истината е, че тя сама си е коригирала зъбите, защото го е сторила преди няколко години. Това се е случило непосредствено преди участието й във „ВИП Брадър“, където се представи като момиче, което не знае нищо за живота.

Първите й интервенции са през 2013 г. във варненска клиника. След това довършва процедурата през 2015 г. в елитната дентална клиника на д-р Теодор Христов и Яна Христова в софийския квартал „Манастирски ливади“.

Говори се, че всичко й е струвало 50 бона. Някой слухове обвързват това с Християн Гущеров, който уж нямал търпение жената до него да заприлича на жена с класа.

Това обаче е изцяло нейна инициатива, тъй като по онова време изобщо не го е познавала. Тогава той още е бил с певицата Мария.

Друг мит също бе развенчан. Имаше слухове, че двамата са прекарали Св. Валентин в Будапеща, където нощувката в елитни хотели започва от 500 евро нагоре.

Всъщност обаче са си били в София на 14 февруари и не са направили нищо специално. Очевидно на Гущеров не му са се давали много пари за Деня на влюбените, а уж е влюбен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Светлана Василева е с нова усмивка: Ченето й не е това, с което се е родила! Платил ли е Гущеров за него?”

  1. Васко

    февр. 19. 2018

    Влюбен?В кур.ва?!

Добавете коментар