Надя на Коцето размаза Линдарева: Тя няма шанс, твърде ниска топка е! (още подробности)

0

Надя на Коцето разкри мнението си за Зорница Линдарева!

Съпругата на Коцето – Надя не се стърпя и месеци след края на Биг Брадър разкри мнението си за Зорница Линдарева. Припомняме, че последната заяви открито чувствата си към Константин в ефир. И не спираше да флиртува с него пред камерите.

Коцето
Надя на Коцето размаза Зорница Линдарева с коментара си

Оказа се обаче, че опитите й да дразни Надето и да я накара да скубе коси от ревност, са отишли напразно. „Тя е твърде ниска топка. Нямала е и няма шансове с мъжа ми. Той има по-висок вкус“, категорична е Надето пред близките си приятели.

Все пак блондинката признава, че отсъствието на певеца за цял месец от дома им, й се отразило зле.

„Това беше вторият момент, в който сме се разделяли за повече от месец. Първият бе, когато бях бременна, а той имаше турне в САЩ. Сега обаче ми беше по-тежко, защото нямахме никаква връзка“, разкри съпругата му.

За да компенсира липсата си, а и за да я убеди, че никога не е поглеждал друга, освен нея, Коцето й предложил да направят втора сватба. Този път обаче тя ще е пред Бог.

„Когато се оженихме, нямаше как да се венчаем в църква, а ние го искаме, тъй като сме вярващи. И ни се ще и Бог да благослови нашата любов. Със сигурност венчавката ще е в тесен кръг“, казва самият изпълнител.

Към момента не се знае къде ще бъде новата им венчавка, тъй като гражданският брак бе ситуиран в Пловдив. Предполага се, че двамата ще изберат някой наш чудотворен храм или манастир.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.