Жени Калканджиева шокира: Шестата по красота в света била отрязана на Мис България на 17 години! (още подробности)

Жени Калканджиева шокира: Шестата по красота в света била отрязана на Мис България на 17 години! (още подробности)
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева получила жесток удар при първото си явяване на конкурса!

Шестата по красота в света Жени Калканджиева разкри истина, която вероятно малцина знаят. А именно, че е била жестоко порязана при първото си явяване на конкурса Мис България.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева разкри истини за себе си, които малко хора досега подозираха

Тогава тя била едва на 17 години и изобщо не успяла да се класира до челната десятка. Две години по-късно, когато била на 19, чула името си като победителка. Не можела да повярва и мислела, че сънува. Нямала и най-малка представа пък, че ще стане шеста на конкурса Мис Свят.

Тези разкрития Жени Калканджиева направи в интервюто си преди своя 43-ти рожден ден. Именно, защото навършва 43, тя е решила да го отпразнува с точно 43 свои приятелки.

Партито ще е женско, а присъствието на мъже строго забранено. Разбира се, нейният Тачо няма да остане пренебрегнат, защото след това двамата ще заминат за Амстердам.

„Ходили сме и друг път там, но сега заминаваме тримата със сина ни Георги и ще имаме възможност спокойно да разгледаме целия град. Чувствам, че едно такова семейно бягство ще ни дойде добре“, казва Евгения Калканджиева.

Жени разкри, че със Стефан Манов в момента изживяват нещо като втори меден месец и отношенията им вървят по мед и масло. Двамата наистина преминаха през множество скандали, изневери и раздели, но ето, че любовта им се оказала по-силна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар