Потрес: Златка Димитрова едва не се самоубила от глад и диети! (истината шокира всички)

Потрес: Златка Димитрова едва не се самоубила от глад и диети! (истината шокира всички)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова ядяла по две мандарини на ден и не пиела вода!

Плеймейтката Златка Димитрова от години страда от остра форма на колит. Тя обаче едва не си навлякла най-лошото и едва не се самоубила от глад и изнурителни диети. Оказа се, че имало период, в който ядяла по две мандарини на ден и рядко си позволявала да съгреши с някой банан.

Златка Димитрова

Златка Димитрова се докарала до болест заради диети и системен глад

Освен това Черната Златка не пиела и достатъчно вода, а приемала хапчета за отводняване, за да отслабне по-бързо. Манията й към перфектна фигура щяла да й изяде главата.

Тогава си докарала и силните болки в корема, които лекарите обяснили с наличието на колит. Само по времето на бременността й с малкия Миро, Злати хапвала редовно и пълноценно, и нямала проблемите си със стомаха.

„Златка Димитрова дойде в Пловдив с обострен колит вследствие на диетична грешка. Тя беше правила някакви диети, доста изтощителни, и пристигна при нас с оплаквания, типични за хроничен колит“, преди време беше разкрил самият д-р Енчев. При когото Злати редовно ходеше на разкрасяване.

„Състоянието ми се подобрява, но след известно време всичко се повтаря. Дори когато не ям, пак получавам болки, подуване, тежест. И теглото ми при кризи непрекъснато играе, дори когато не хапвам“, обяснявала е и Златка Димитрова.

Както видяхме и от участието й в предаването „Черешката на тортата“, тя не се и докосваше до никакви зелени салати. А причината за това е, че от тях отново започва да я боли стомахът и да се обажда колитът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар