Йоанна Драгнева разкри най-големия си ужас: Ето какво разтреперва красивата блондинка!

Йоанна Драгнева разкри най-големия си ужас: Ето какво разтреперва красивата блондинка!
Гласувайте за статията

Йоанна Драгнева не може да се отърве от този свой ужас!

Бившата изгора на Ненчо Балабанов – певицата и общински съветник Йоанна Драгнева, призна най-големия си кошмар. Всъщност това се оказаха не едно, а цели три неща. От които тя настръхва от ужас.

Йоанна Драгнева

Йоанна Драгнева призна най-големите си страхове

Йоанна Драгнева страда от три големи фобии, които не може да преодолее. „Имам късмета и щастието да сбъдна повечето от мечтите си. За своите 31 години съм обиколила доста места по света и това ме кара да съм страшно благодарна на Бог.

Винаги ми се е искало обаче, да плувам с делфини и да ги целувам. Разбира се, това трябва да стане в естествената им среда, която е водата. А аз именно от нея изпитвам ужас. Така и не успях да се науча да плувам и цялата треперя от страх като видя вода“, разкрива Йоанна Драгнева.

Другите й две фобии били от насекоми и змии. „Знам, че насекомите на практика са в пъти по-малки от мен и по-скоро те трябва да се боят. Но още от малка не се погаждам с тях. Нещо ми става, когато са наоколо и изпадам в положение на истерия“, смее се бившата любима на Ненчо Балабанов.

Колкото до фобията й от змии, тук вероятно повечето хора ще я разберат. Влечугите са симпатични на малцина по света, без значение мъже или жени са те.

Йоанчето обаче е свикнала да живее с тези си страхове и признава, че може да ги контролира като просто избягва подобни близки срещи от третия вид. Всичко друго в живота си тя определя като супер успешно и се радва на всеки един свой ден.

Що се отнася до любовния й живот, Драгнева признава, че има мъж до себе си, но не иска да разкрива самоличността му. Грешката, която направила с публичната си връзка с Балабанов, вече нямало да я повтори цял живот. Само това бил начинът да има нормален личен живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар