Туш: Ники Михайлов напомпа джуки по-големи от тези на Николета! (ще се шокирате – снимки)

0

Ники Михайлов май ще се окаже по-суетен и от гаджето си!

Бившият и настоящ любовник на Николета Лозанова – Ники Михайлов като нищо ще я надмине по суета. Ако за Николета като жена е що-годе нормално да блъска в устните и лицето си прословутата хиалуронова киселина, то за мъж това още си е някак странно.

Ники Михайлов
Вратарят Ники Михайлов прекали с филърите в джуките си

Дори и при положение, че идеята за третия пол навлиза все повече в световен мащаб. Оказа се, че Ники Михайлов така се е наблъскал с филъри, че в момента устните му спокойно контурират тези на Анджелина Джоли.

Е, нейните поне са естествени, което не може да се каже за кипърския вратар. Както ясно личи от старите му снимки, той не се е родил с негърски бърни.

В интернет и социалните мрежи вече яко го бъзикат за визията му като го сравняват с фризьора на Николета – Венелин Кондаков. Действително прилика между двамата има и тя не е никак малка.

„Това Венелин Кондаков ли е? Объркана съм вече, Николета с кого се снима и на кого се обяснява в любов. Михайлов е заприличал на фризьорчето ѝ“, написа подигравателно потребителка в мрежата, под фотос, постнат от НиЛо.

Ясно е, че Ники Михайлов е наследил суетата от баща си Боби Михайлов, който от години си спечели прякора Голямата перука. Припомняме, че още след световното по футбол през 94-та година, Борислав Михайлов си присади коса на олесялото теме.

Ники Михайлов очевидно си се харесва с гола глава, но по лицето си явно има доста забележки. „Понеже с ръце не може, вече преспокойно може да хваща топката с голямата си уста“, кодоши го футболен запалянко в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.