Ти да видиш: Антон Хекимян лапа повече от Бойко Борисов! (заплатата му потресе всички)

Ти да видиш: Антон Хекимян лапа повече от Бойко Борисов! (заплатата му потресе всички)
Гласувайте за статията

Антон Хекимян се разписва под доста по-голяма заплата от тази на премиера!

Водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви Антон Хекимян успя да сащиса всички с рекордната заплата, която получава. Оказа се, че младият арменец прибира няколко пъти повече от самия премиер Бойко Борисов.

Антон Хекимян

Антон Хекимян получава по-голяма заплата от тази на Бойко Борисов

Ако министър-председателят се разписва под месечно възнаграждение от 5487 лева, то водещият лапа по 8 бона на месец. При все, че в началото е стартирал на заплата от 5000 лева.

Това разкриха източници от кухнята на Би Ти Ви, които подшушнаха, че голяма част от колегите му отдавна недоволстват. Доколко са прави обаче, не е ясно, защото Антон Хекимян успява да докара завиден рейтинг на шефовете си.

Припомняме, че той застана начело на сутрешния блок след като Ани Цолова и Виктор Николаев се отказаха от Би Ти Ви и се продадоха на Нова телевизия. Именно тя ги привлече с по-големите си заплати, макар впоследствие Цолова да изгоря и вече доста време да е безработна.

Само и само, за да задържат Хекимян и да попречат на конкуренцията си да го привлече в редиците си, ръководството му уваличило заплатата с близо 3 000 лева.

„Едни му завиждат, но истината е друга. И тя е, че това момче си скъсва задницата от бачкане. Той не само си седи на мекото кресло и води предаването, но и репортерства на терен. Плюс това лично си урежда повечето събеседници и често работи по 15-16 часа на ден“, коментират близки до обкръжението му източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ти да видиш: Антон Хекимян лапа повече от Бойко Борисов! (заплатата му потресе всички)”

  1. Qwerty Yop

    апр. 16. 2018

    Хикемян може да взима повече от Бойко, но само в мечтите си или в следващия си живот!

    Хитрата лисица от Банкя може да го замеря с пачки от София до Брюксел при това движейки се пеша! Заплатата му е само проформа. До колкото съм информиран, тази заплата премиера я дарява.

Добавете коментар