Не искала мъж ли: Виж към кого се е насочила Венета Райкова! (водещата не си поплюва)

0

Венета Райкова заяви, че не иска нов мъж в живота си, но истината май ще се окаже друга!

Венета Райкова е в процес на развод с мъжа си Тихомир Георгиев след доста години брак. Двамата имат своя син Патрик, когото продължават да отглеждат с цялата си любов и всеотдайност. А наскоро водещата на „Папараци“ дори призна, че с Тишо са запазили приятелските си отношения.

Венета Райкова
Водещата Вената Райкова си търси милионер чрез врачки, иска да се омъжи за богаташ този път

Въпреки това обаче връщане назад за тях двамата няма. Нещо повече – Венета Райкова, която твърдеше, че не иска и да чува за мъж, вече си търсела нов.

Ако знаете обаче какъв – разбира се, милионер. Това разкриха близки до обкръжението й източници пред вестник „Таблоид“. Блондинката успяла да сащиса приятелите и близките си с новината, че си търси милионера с помощта на врачки.

„Трябва и за мен да се намери някъде един милионер. Щом се налага да го търся с врачки, така да бъде“, отсичала Райкова, щом някой си позволи да изкаже съмнение относно методите й.

Както знаем, водещата е може би най-вманиаченият човек сред светските личности у нас, по темата екстрасенси, врачки и баячки. Тя от години посещава ясновидки и пръска луди пари за гаданията им. А от началото на годината хвърлила четирицифрена сума при врачка, за да й каже за милионера.

Оказало се, че той трябва да е роден през месеците юни или декември, между 1961-ва и 1972-ра година. Именно тогава двамата щели да бъдат един за друг и да се обичат като в латино сериалите. Мнозина се смеят на вярванията на Венета, но тя пет пари не дава.

„Знам, че има сили по-висши от нас и знам, че съдбата на всеки един човек може да бъде насочвана и променяна. А другите да говорят, каквото си искат“, настоявала водещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.