Новият на Мария двойник на Хриси Гущеров! (Виж колко си приличат)

Новият на Мария двойник на Хриси Гущеров! (Виж колко си приличат)
1 (20%) 1 vote

Мария си има ново гадже, двойник на екс съпруга й Християн Гущеров

Мария вероятно не си мени вкуса. Мара Отварачката, както е известна певицата, вече си има нов Мечо. Той се оказа точно копие на милионерския наследник, коментират запознати.

Новата тръпка на миньончето на поп фолка се казва Владимир Иванов. Новоизлюпеният бизнесмен и има няколко малки бизнеса.

Преди време самата поп фолк фурия се похвали в социалната мрежа, че вече официално се е развела със сина на бившия червен депутат Добромир Гущеров. Двамата се разделили по взаимно съгласие.

Мария си хвана ново гадже

„Черпех го един развод”, подметна със смях певицата. От което става ясно, че нищо не е спечелила от съжителството си с милионера. И му е върнала статуса на свободен мъж, без той да се бръкне и със стотинка за този „дар”. Цяла година обаче двамата бивши вече съпрузи не успяваха да се разберат за официалната си раздяла, пише „България днес”.

Мария

Това е новият на Мария-близнак на Хриси?

След това името на гласовитката от Стара Загора се замесваше с това на няколко имотни мъже. Но Мария вече си е взела поука и ревниво пазеше личния си живот. Доскоро. Защото при едно нейно скорошно участие двамата с новото си гадже се щракнаха как се целуват страстно.

Новият й любовник респектира с едри габарити, има татуси на ръцете и закръглено лице, с подрязана брада и голо теме. Той е като двойник на Християн Гущеров.

„Вероятно Мария все още не може да забрави Хриси и затова го търси във всеки следващ”, съскат злите езици.

Гаджето на Мара Отварачката притежава малка компания за медии и новини в Лондон. Съвсем скоро младокът ще разшири бизнеса си, като отвори луксозен бръснарски салон на ул. „Джеймс Баучер” в столицата на Великобритания. Според близки до певицата той бил привърженик на лукса и парите изобщо не го притеснявали.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Новият на Мария двойник на Хриси Гущеров! (Виж колко си приличат)”

  1. зрител

    февр. 20. 2018

    Както всичко около нея ,ден до пладне

  2. Шони

    февр. 21. 2018

    София Лорен беше казала “ Не е важно колло е висок, а колко е дебел ппрфейла му.“ Родните плеймейтки перефразират: “ Не е важно колко е красив, а колко е дебел ппртфейла му.“

Добавете коментар