Ужас: Нора Недкова и Кулагин влизат във ВИП Брадър? (Виж кой ги поиска в шоуто)

Ужас: Нора Недкова и Кулагин влизат във ВИП Брадър? (Виж кой ги поиска в шоуто)
Гласувайте за статията

Нора Недкова и Владимир Кулагин удариха джакпота

Нора Недкова и Владимир Кулагин вероятно ще влязат в новия сезон на ВИП Брадър. Времето за старта на скандалджийското шоу е далеч, но продуцентите му вече ги искат.
Мис Плеймейт 2017 и гримьора бяха едни от най-скандалните участници в кулинарното шоу „Черешката на тортата”.

Нора Недкова

Нора Недкова и Кулагин стават звезди и във ВИП Брадър?

След като шоуто вървеше всяка вечер по екрана на Нова телевизия, социалната мрежа завря след тяхното участие. А кулинарното шоу се замеряше с ругатни и негативни приказки заради гнусното и арогантно участие на двамата ВИП-персони.

Кулагин и плеймейтката не само удариха кьоравото, но ще взимат и луди пари, ако влязат в една от най-известните къщи в България. За разлика от зрителите продуцентите са в екстаз от това, което показаха Кулагин и Нора Недкова в „Черешката”.

Седмицата, през която двамата се вихреха на екран в кулинарното шоу, удари тавана по рейтинг.Хората ги плюят, но не смениха канала, това отчели шефовете на шоуто и на медията. А болшинството от сънародниците буквално залепнали за екрана.

„Мис Село, доячка, маймунско лице, пигмей и зле поддържан травестит“, това са само малка част от епитетите, с които Валентин Кулагин нарече Нора Недкова край масата. А останалите участници за малко не напуснаха шоуто.

А продуцентите на ВИП Брадър се надяват всичко това да видят и в шоуто. Че и нещо повече. Защото двамата врагове ще трябва да делят едно и също помещение цели три месеца. Това на практика си е живо предизвикателство.

През което организаторите се надяват не само на грозни думи и вулгарно поведение, ами дори да се стигне и до ръкопашен бой. Защото в „Черешката” Нора Недкова се нахвърлила с юмруци към Владимир Кулагин. Но това останало скрито за зрителите, а те били разтървани с полиция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар