Изповедта на Тамара Георгиева: Съжалява ли за короната си и дали гаджето й има пръст в нея – отговорът тук!

Изповедта на Тамара Георгиева: Съжалява ли за короната си и дали гаджето й има пръст в нея – отговорът тук!
Гласувайте за статията

Тамара Георгиева проговори за всичко, което я сполетя в последните месеци!

Мис България 2017 Тамара Георгиева все още е актуална тема. Близо 4 месеца след коронясването й скандалът около нея все още бушува, научи Kliuki.bg.

Тамара Георгиева

Тамара Георгиева – Мис България 2017

24-годишната софиянка даде любопитно интервю за в. „Шоу“, в което разкри много истини. Тя говори не само за короната и нападките, но и за гаджето си Стивън Роуз.

Оказва се, че всички упреци към Тамара не са я накарали да съжалява, че се е явила на конкурса. Тя все още се радва на титлата си, което е донякъде странно, защото бе срината до земята.

„Не съжалявам. Старая се да бъда над нещата, не съм си помисляла и дори за миг не ми е минавало през ума, че короната ми е подарък. Всички тези неща, които ми се случват, са едни невероятни уроци, които ме правят още по-силна и ми дават амбиция, мотивират ме. Разграничавам помията от конкурса и се радвам на успехите си!“ – споделя Мис България 2017.

Припомняме, че основните слухове бяха, че бъдещата свекърва на миската – Катя Роуз, е платила 20 бона за короната на Тамара Георгиева. Това обаче така и не се доказа.

Основните й мотиви били свързани с това, че синът й искал да види гаджето си като Мис България. Самият той много я обичал, но това му била болна амбиция. Тя обаче отрича да е допринесъл за титлата й.

„Относно нещата, които се изписаха за моя приятел, мога само да кажа, че не съм аз единственото момиче, спечелило конкурс, което да има човек до себе си. Това не означава по никакъв начин, че този човек има намеса и принос за спечелването на короната. С него сме заедно от няколко години, той е много различен и не обича публичните изяви, силно вярва в мен и ме подкрепя във всяко начинание. Щастлива съм, че имам такива хора до себе си!“ – казва Тамара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар