Дженифър Анистън призна: Брад Пит не е толкова привлекателен! (Ето кой я раздели с Джъстин Теру)

Дженифър Анистън призна: Брад Пит не е толкова привлекателен! (Ето кой я раздели с Джъстин Теру)
Гласувайте за статията

Дженифър Анистън разкри защо се развежда

Дженифър Анистън не се развежда заради Брад Пит. Красивата актриса призна, че с Джъстин Теру слагат край на брака си, но изобщо няма намерение да се връща при Брад Пит.

Звездата от „Приятели” наистина има нова сърдечна тръпка и това не е бившия й. Оказва се, че се развежда с мъжа си заради актьора Джерард Бътлър. И в никакъв случай вече с бившия съпруг на Анджелина Джоли.

Дженифър Анистън сияе след развода

Двамата играха заедно в „Отстреляй бившата”, а Джерард Бътлър призна, че определено Джен е жена, която умее да се целува. В интервю той разкри, че ако се наложи да избира между Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, с „неохота би признал, че Джен е дама, която с удоволствие би извел на вечеря”.

И докато всички смятаха, че зад развода на Джен стои Брад Пит тя разкри наистина какво изпитва към него.

Дженифър Анистън се развежда с Теру заради Джерард Бътлър

„В действителност той не е толкова привлекателен, нито пък бих искала да се върна към подобна връзка“, споделила с приятелки актрисата.

И докато всички мислиха, че двамата ще се съберат, истината се оказа коренно различна.На този етап единственото, което иска от бившия си съпруг било само и единствено приятелство. Докато Джерард Бътлър я утешавал по време на развода й с втория й съпруг.

„Toй мнoгo я пoдĸpeпя. Двaмaтa ca мнoгo дoбpи пpиятeли и пocтoяннo cи гoвopят. Ocвeн тoвa тoй я yтeшaвa нaиcтинa мнoгo гpижoвнo cлeд paзвoдa. Hищo чyднo дa cи ĸaжaт „Дa“, paзĸpивaт пpиятeли нa aĸтpиcaтa.

Самата Дженифър Анистън не коментира дали с колегата си вече са двойка. Само разкрива, че двамата се разбират повече от чудесно, щастливи са заедно и са много добри приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар