Респект: Тя върши най-странната за 18-годишна девойка работа и е фаворит в „Гласът на България“! (ВИДЕО)

Респект: Тя върши най-странната за 18-годишна девойка работа и е фаворит в „Гласът на България“! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

„Гласът на България“ извади прекрасен талант, който заслужава уважение и заради нещо друго!

Браво на Мария Пашалийска от „Гласът на България„, че осъзнава, че срамна работа няма. Тя е само на 18 г., а вече върши нещо, което нейните връстници не си и помислят, научи Kliuki.bg.

Гласът на България

Тя е един от най-големите таланти в „Гласът на България“

Девойката е санитар в „Пирогов“. Върши най-мръсната работа в болницата, но й трябват пари и затова не се срамува от нищо.

Напротив, това момиче трябва да се гордее, че изкарва пари по време на следването си. Тя учи Ветеринарна медицина и същевременно се издържа сама.

Работата й я намира майка й, която е лекар. В рода й има седем поколения лекари и това лесно урежда Мария в „Пирогов“.

Първоначално тя е потресена от всичко, което вижда всеки ден. Не може да издържа на гледката на мъртви и ранени хора.

Постепенно обаче свиква и успява да устои. Така и не напуска, а най-тежкото нещо, което й се е налагало да направи досега, е да занесе сама труп до моргата.

Мария е много самостоятелна за възрастта си. Малко момичета се отделят толкова рано от родителите си, но тя го прави и не съжалява.

„С моя приятелка решихме да се изнесем. Помолих майка ми да ми намери работа и тя ми намери работа в „Пирогов“. Първата ми смяна беше ужасна, защото беше през деня и видях как стоят нещата в действителност. Тогава се срещаш и с болните, и с близките им, осъзнаваш колко е тежка работата на лекарите и сестрите.“ – споделя младата певица.

Тя се надява да съчетава любовта си към медицината с любовта си към музиката. Гласът й е много плътен и накара всички да се обърнат още на кастинга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар