Бомба: Валентин Кулагин отново се появи в мрежата! (ето кой му блокирал профила и какво разкри)

Бомба: Валентин Кулагин отново се появи в мрежата! (ето кой му блокирал профила и какво разкри)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин отново има достъп до профила си във Фейсбук!

Гримьорът Валентин Кулагин, който успя да вдигне рейтинга на „Черешката на тортата“, макар и по странен начин, беше бокиран от Фейсбук.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин отново си върна профила и няма да престане да вади кирливи ризи

Както мнозина забелязаха, от средата на миналата седмица профилът му изчезна. И то точно, когато смело коментираше епизодите и даваше оценка на конкурентите си в шоуто. Ето какви са първите думи на Кулагин след възстановяването на профила му преди часове.

„Приятели, 7 дни бях БЛОКИРАН, а профилът ми ЗАКРИТ. Това е единствената причина да отсъствам от фейсбук, а не както някои подкупни драскачи написаха, че съм „потънал от срам“, „скрил съм се“ и т.н.

През цялото време бях активен в Instagram и отговарях дори на негативните коментари и въпроси. Не се страхувам от общественото мнение и особено от мнението на изостанали в развитието си, хора.

И тях трябва да ги има. Не ми пречат! Разбира се, всички коментари, които съдържат обидни и нецензурни думи – нямат място на стената ми. Можете да изказвате мнението си и по цивилизован начин.

Доволен съм от участието си в „Черешката“ и го намирам за най-забавното и факт, най-рейтинговото в 10 сезонната история на предаването.
истински се забавлявах в това кулинарно шоу.

Заливах се от смях на простотията на Нора, на лицемерието на Люси и фалшивата изисканост на Актрисата. Никога няма да забравя изражението на Нора, когато си направих уста като нейната.

Няма да забравя как й падаше храна от устата, докато говори или пък как Актрисата заспа пияна в заведението и от персонала я събудиха“, написа Валентин Кулагин. Очаква се реакцията на въпросната плеймейтка, която със сигурност ще отвори уста като пещера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Бомба: Валентин Кулагин отново се появи в мрежата! (ето кой му блокирал профила и какво разкри)”

 1. Сузана

  сеп. 23. 2018

  Ей Кулагин от далече личи че си педераст гнусен противен ти нямаш приятели защото не можеш да се държиш прилично с хората около теб

 2. Сузана

  сеп. 23. 2018

  Такива педерасите като тебе Кулагин ги трепят на колове и ги изгарят не ви искаме в България такива като тебе Кулагин мрете гадове марш от милата ни родина България аз казвам да изчистим педерасите от България

 3. Сузана

  сеп. 23. 2018

  Кулагин е женчо той дори е по бетер от жените гнусен гаден противен заядлив педераст педал заслужава мъжете да го изнасилят да се изредят един след друг от зад

 4. Сузана

  сеп. 23. 2018

  И това където се заяжда с Нора и не уважава жените е абсолютен минус за него гледам Вип Брадър и виждам какво говедо е кУЛУГИН всички го мразят има защо противен гаден гей е кУЛАГИН

 5. Сузана

  сеп. 23. 2018

  И в черешката на тортата кУЛАГИ и Нора се караха непрекъснато и кУЛАГИН постоянно я ръчкаше тоя педал и гей той крие това нещо че е педал и гей но личи от далече че си такъв върти задника като педал

Добавете коментар