Гала разрева Мегз в предаването си: Виж как се разтрепери дизайнерката! (още подробности)

Гала разрева Мегз в предаването си: Виж как се разтрепери дизайнерката! (още подробности)
Гласувайте за статията

Гала успя да разтърси Мегз така, че тя се разплака в ефир!

Миглена Каканашева – Мегз продължава да е все така чувствителна и силно ранима. Поредното доказателство за това беше в предаването на Гала „На кафе“, когато екипът гостуваше в къщата на дизайнерката в Раковски.

Мегз

Гала успя да разплаче Мегз в ефира на Нова телевизия

Тогава Мегз застана пред камерите заедно с майка си и трябваше да говори да най-трудните и тежки моменти в детството и живота си като цяло. Каканашева изведнъж си спомни момента, в който родителката й напуснала шивашкия цех. И заявила, че няма да се занимава повече.

„Тогава всичко загуби смисъл. Мечти, амбиции, отговорност към работници и клиенти, нищо нямаше значение. Можех да заключа вратата по всяко време. Нямах смисъл.

Тясната връзка със семейството ми е една от причините работата ми да е толкова важна за мен. Без тях не знам и не искам да знам какво ще правя. Само като си помисля и ми иде да умра“, призна Мегз, а миг по-късно се разплака. Майка й също се разчувства и проля сълзи пред камерите.

За да я разсее малко и дори да я развесели, Гала опита да насочи Мегз към темата за операцията на бюста й. Припомняме, че тя се състоя наскоро и Каканашева постави съвсем малко силикон в пазвата си.

„Сложила съм много малко, само 220 кубика. Исках гърдите ми да изглеждат така както бяха преди да започна да слабея. Аз не изкарвам парите си с гърдите си. Затова злобните коментари на момичета, които препечелват с тялото си не ме интересуват.

Тяхното бъдеще зависи от големината на гърдите им, моето от таланта и ума ми. Да му мислят те“, засмя се предизвикателно Мегз пред камерите. И показа, че изобщо не й дреме какво може да злословят после за нея сред така наречения измислен елит.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар