Скандал: Гери-Никол печели „Като две капки вода“! (лъсна уговорката с Маги Халваджиян – виж тук)

Скандал: Гери-Никол печели „Като две капки вода“! (лъсна уговорката с Маги Халваджиян – виж тук)
Гласувайте за статията

Гери-Никол ще бъде големият победител в предстоящия сезон на формата!

„Като две капки вода“ още не е стартирал, но вече гръмна бомбата кой ще бъде голямият финалист. И това не е друг, а младата варненка Гери-Никол. Както знаем, тя лично потвърди участието си във формата. За разлика от миналата година, когато грубо отказа на Маги Халваджиян.

Гери-Никол

Гери-Никол става победител в Капките с чадъра на Маги Халваджиян

Арменецът все пак е успял да преглътне обидата и да си затвори очите, тъй като е наясно, че с Гери-Никол ще привлече младата аудитория пред телевизорите. Нещо повече – той обещал на варненското чудо гарантирано оставане до финала и голямата победа в шоуто.

Това разкриха близки до продуцента източници, според които зрителите ще избухнат в истински гняв. Още повече, че снощи вече видяхме рекламите с участието на голямата Маргарита Хранова.

Софи Маринова, Коцето, Славин Славчев също имат доста големи шансове за успех, в сравнение с Гери-Никол. Чиито глас е добър, но става предимно за черна музика и рап. Изобщо не е ясно как ще имитира певици като Лили Иванова и Селин Дион например.

Самата Гери-Никол обаче се показва доста уверена в това, което й предстои. Тя лично намекнала за победа в шоуто пред приятелки, макар публично да се изказа доста скромно.

„Много се радвам, че ще бъда част от предаването „Като две капки вода“. Обичам да предизвиквам себе си и да се развивам в различни сфери. Досега винаги съм пресъздавала образите на други изпълнители, които са ме вдъхновявали, като съм пречупвала изпълненията през моята призма.

Представяла съм ги по свой начин, докато в този формат трябва да е точно обратното. Трябва да се превъплътя напълно в другия образ, да се слея с него. Това за мен е голямо предизвикателство, но и възможност да покажа себе си в друга светлина“, заяви варненската таткова принцеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар