Нора Недкова побесня: Вдигна скандал заради своя стара снимка! (не може да се гледа естествена – виж тук)

Нора Недкова побесня: Вдигна скандал заради своя стара снимка! (не може да се гледа естествена – виж тук)
Гласувайте за статията

Нора Недкова явно се е имала за доста грозновата преди, след като реагира така!

Настоящата Мис Плеймейт Нора Недкова сащиса всички като остро се възпротиви на една своя стара снимка. Съвсем невинно фото, правено докато е била в гимназията явно – поне на толкова изглежда на кадъра.

Нора Недкова

Мис Плеймейт Нора Недкова едва не изпадна в нервна криза при вида на истинското си лице

Последният бе излъчен по телевизията, а Норчето реагира така, че след това си намери място в „Господари на ефира“. Просто, защото отказа да приеме реалния си вид.

Виждайки снимката, тя се опита да обясни на водещата, че тук била едва на 7 годинки. При все, че ясно си личи, че е доста по-голяма. Устните, бюсна, носа, косата й… всичко е коренно различно.

И трябва да си откровен дебил, за да не разбереш, че момичето просто си е правило пластики. При това доста щедри и разточителни. Към днешна дата устните на Нора Недкова направо ще избухнат върху лицето й, носът й е далеч по-фин и тесен, а за косата няма какво да говорим.

„Тези косища, които са цял тон върху главата й, странно как не й тежат. То бива екстеншъни, то бива чудо. Страшно ще е за мъжа, който я види без тях в един момент. Та тогава направо може да му се стори плешива“, коментират потребители в мрежата.

В ефир дори зрителите чуха как Нора шепне на водещата „Може ли да я махнете тази снимка?! Махнете я“ – в мига, в който си мисли, че вече текат реклами. Всичко това искрено разсмя зрителите на „Господари на ефира“, както и онези, които имат удоволствието да познават Норчето още от гимназията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар