Раздялата го срина: Антон Хекимян не иска да повярва, че Василена го изостави! (още подробности)

Раздялата го срина: Антон Хекимян не иска да повярва, че Василена го изостави! (още подробности)
Гласувайте за статията

Антон Хекимян едва сега се осъзна, но вече е късно!

Раздялата на Антон Хекимян и Василена Гръбчева шокира мнозина. За нея се разбра вчера, при това от устата на самата журналистка. Хубавата Василена призна лично, че вече е свободна и няма защо да крие случилото се между нея и арменеца.

Антон Хекимян

Антон Хекимян загуби Василена Гръбчева заради свръх амбицията и кариеризма си

„Не обичам да говоря за личния си живот, но да, сега името на Антон не стои до моето. В бъдеще ще видим какво ще се случи. Когато обичаш един човек трудно можеш да затвориш страницата.

Взаимоотношенията ни може да продължат по различен начин просто. Той винаги ще е близък за мен човек, както и аз за него. А преминаването от любов към приятелство е едно добро начало. Вярвам в това наистина“, заяви самата Василена Гръбчева.

Тя призна, че в момента няма друг мъж до себе си и причината за раздялата с Антон в никакъв случай не е трети човек. Нито от нейна, нито от негова страна. Камо ли от негова, защото той не си вдига главата от работа.

Всъщност това се и оказа причината за краха помежду им. Антон Хекимян ставал за работа в 4 часа сутринта и работел по около 15-16 часа на ден. Двамата се виждали все по-рядко при все, че се събрали да живеят заедно. И в един момент ситуацията просто не можела повече да се търпи.

Василена Гръбчева вярва, че хубавото й предстои и че ще успее да намери човека за себе си.

„В момента няма такъв. С един мъж може да ме раздели това да се опита да ограничи свободата ми. За мен моето лично пространство и личния ми свят са много важни и той трябва да ги уважава“, казва тя.

Докато бившият й любим работохолик Антон Хекимян бил с разбито сърце и не знаел какво да прави след като тя си грабнала багажа и го напуснала. Дали отново ще се съберат, тепърва ще видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар