Скандал: Луна закла Сузанита! (малката не може да повярва – още подробности)

Скандал: Луна закла Сузанита! (малката не може да повярва – още подробности)
Гласувайте за статията

Луна направо размаза Сузанита по време на наградите!

Ветеранката на чалгата Луна докара до рев малката Сузанита по време на наградите The 1 Lifestyle Awards. Блондинката, самоопределила се за президент на страната, отвя Сузи Мурад в категорията, която тя вярваше, че ще спечели.

Сузанита

Сузанита не иска да повярва, че Луна я измести и направо я размаза на наградите

Става дума за Сензация на годината, в която Сузанита се бореше с Луна и участието й в Биг Брадър, както и с връзката на Деси Банова с Росен Плевнелиев, хита „Шушана и коронясването на Мис България 2017 Тамара Георгиева.

В мига, в който стана ясно, че победата отива при Луна, на Сузанита очите й се ококориха. Тя изглеждаше повече от шокирана и възмутена като очевидци разкриха, че дори е заплакала.

Щастлива и доволна от себе си, на Луна пък хич не й пукаше. Тя нахакано се качи на сцената, за да си вземе статуетката и отново отбеляза, че е… президент. Ти да видиш…

За любимата звезда на България като цяло, бе избран Константин. Коцето не успя да се класира на първо място в Биг Брадър, но ето, че днес измести Джино Бианкалана и си получи похвалите.

Още много награди по категории и различни звезди от музиката, модата, киното, бизнеса и други, се качиха на сцената, за да си получат отличията. А тези, които не успяха, останаха с надеждата да се борят за призовете си догодина.

Зевзеци шушукат, че след загубата от „баба“ си Луна, лолитката Сузанита сигурно ще откачи дотам, че ще реши да направи нещо трижди по-скандално и бомбастично. Трудно ни е да предположим какво ще е то след първото й парче, но тя очевидно живее заради скандала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар