Шеф Петров отново не остана безучастен и изказа мнението си!След скандалната седмица в "Черешката на тортата"

с Нора Недкова и Валентин Кулагин, шеф Петров не издържа. Кулинарният гуру или Великия везир, както го нарекоха от Вип Брадър, избухна в мрежата. [caption id="attachment_401792" align="alignright" width="300"]шеф Петров Шеф Петров не може да не си даде мнението[/caption] Недоволсвото му обаче беше не толкова срещу плеймейтката, гримьора и други шашави участници, колкото срещу общественото недоволство. И купищата морализаторски коментари, които излязоха впоследствие. Ето какво написа шеф Петров или поне част от него, която ви предаваме сега без редакторска намеса: "Толкова много съжалявам хора които се информират не само за храненето, а и за живота от телевизионните формати. Това е все едно да си мислиш и формираш в съзнанието си, че истинската любов е в Турските серияли или Боливуд! А така наречените критици, са ми най-смешни! Познавате ги, мързеливци с малко дар слово. Които ходят на всякъде и определят, едно бедно и сакато куче. Което са предаванията ни и винаги намират слабостите му.... колко е трудно това.

Какво ви става бе хора? Възможно ли е да сте толкова наивни, целият ви живот и развитие да се манипулира от телевизия и то от ниско бюджетни спектакли на мизерни, третокласни телевизии в за жалост бедната ни държава!

Тук всичко е толкова посредствено, че дори тези които правят това не го гледат или поне го поглеждат след монтажа. Те знаят какво имам предвид! (отварям скоба и казвам, че хората които работят и се мъчат да правят телевизия, която разчита на Манна Небесна също е жалко, но достойно за уважение!

Факт е, че е невъзможно и да го обръщат на порнография е жалко. Но дори да не го направят те, зад гърба им има десет безработни, които ще го направят!

Има световни високо бюджетни програми с мега професионалисти от които може да получите повърхностна информация в малък процент, който евентуално да е като база за нещо което после може да развиете! Но да определяте и градите представите за живота си с камуфлаж като нашите канали е много рисковано!

За това аз се радвам на всички които излизат в този театър и въобще не са сериозни, защото Всички български телевизии са просто един Виц и така трябва да се гледа и участва в тях!

Единственото нещо което може да се види, са цветните хора които могат да бъдат забелязани в този сглобен катун, защото те са единственото реално и живо нещо", изказа се по темата шеф Петров.