Истината за жената на Ники Дойнов излезе наяве: Вижте коя се оказа Петя Иванова!

Истината за жената на Ники Дойнов излезе наяве: Вижте коя се оказа Петя Иванова!
5 (100%) 1 vote

Ники Дойнов и Петя са заедно от няколко години и вече имат истинско семейство!

Журналистът Ники Дойнов упорито крие половинката си. Поради този факт дълго време в медиите се считаше, че жена му се казва Адриана. Всъщност обаче нейното име е Петя Иванова и не е било случайно това, че се крие от публичността.

Ники Дойнов

Ники Дойнов със семейството си

Оказва се, че Петя има своите причини да не иска да бъде в устата на хората. Дори се счита, че нарочно е заблудила всички за името си.

Всъщност тя е бивша миска и затова не иска да се знае вече нищо за нея. Имало е време, в което е обожавала славата, но тя й нанесла големи психологически травми и затова вече не иска никой да знае коя е.

Преди 10 години Петя се е явила в конкурса „Лейди България“. Тя започнала отлично, преминала първите кръгове, но накрая се провалила най-неочаквано.

На последния въпрос дала отговор, който хич не се понравил на журито. Затова накрая останала една от малкото, които си тръгнали с абсолютно нищо.

„За Коледа бих искала да си пожелая на първо място да съм здрава. Аз и моето семейство, всички близки. Бих искала да кажа, че пожелавам лично на себе си да съм здрава, но като цяло бих искала през следващата година в България да се случват много красиви неща и българските жени да покажат, че са не само красиви, но и интелигентни.“ – казала Петя.

Фактът, че този отговор не трогва журито, й показал, че в тези конкурси никой не държи на интелекта. Това отвратило жената на Ники Дойнов от тях и повече не се явила.

Преди година тя роди син на журналиста. Тримата са много щастливи заедно и дано винаги да е така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар