Преслава ужаси феновете си: Състоянието й се влошава, няма да пее повече!

Преслава ужаси феновете си: Състоянието й се влошава, няма да пее повече!
Гласувайте за статията

Преслава накара мнозина да треперят за нея! Какво се случва със звездата на „Пайнер“?

Поп-фолк фурията Преслава се оказа в доста лошо здравословно състояние. Самата тя го призна в интернет, с което предизвика вълна от коментари, научи Kliuki.bg.

Преслава

Преслава слезе от сцената заради здравето си

Певицата отмени всичките си участия до края на месеца, пише HotArena,net. Няма да я видим на сцената поне до март, а може и до по-късно.

Вече започнаха догадките защо няма да пее в следващите поне седем дни. Ясно е, че става въпрос за здравето й, но дали е сериозно?!

Най-вероятната причина за отсъствието на Преслава е настинка или грип, по-скоро второто. През последния месец много тежка грипна епидемия завладя страната и това явно се е отразило и на изпълнителката на „Финални думи“.

В този бранш обаче досега никой изпълнител не си е отмненял участия поради грип. Болни или не, всички са били на сцената до последно.

Това говори, че може би нещо друго тревожи Преси и затова тя не иска болна да работи. А това другото по всяка вероятност е бременността й.

Когато една жена е бременна, за нея става много по-тежко всяко разболяване. Имунната й система е по-уязвима, а с това се рискува не само нейното здраве, но това и на бебето.

Преслава е бременна от Павел Лазаров. Тази информация обикаля всички медии от месеци. Именно затова се предполага, че няма да отсъства от сцената само до края на февруари, а много по-дълго.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар