Братът на Нора Недкова: Срамувам се от нея! (Какво призна още)

Братът на Нора Недкова: Срамувам се от нея! (Какво призна още)
Гласувайте за статията

Братът на Нора Недкова е потресен от поведението на сестра си

Братът на Нора Недкова е силно възмутен от плеймейтката и смята, че го излага. Михаил Недков учи във Франция и е гордостта на фамилията. Той е спортист и е искрено обезпокоен от поведението на кака си.

Нора Недкова

Братът на Нора Недкова се срамува от нея

„Срам ме е от сестра ми! Тя излага не само мен и себе си, но и мама и тате, които се се срамуват от нея!”,заявил 17-годишния младеж пред приятели, пише „Галерия”.

Младият мъж е коренна противоположност на Мис Плеймейт 2017.

Той не одобрявал участието й в конкурса, но най-вече се възмутил след представянето й в „Черешката на тортата”. Припомняме, че тя и гримьора Валентин Кулагин се държаха повече от скандално.

Поведението им бе пошло, просташко, двамата не спираха да се обиждат с гнусни думи и да се замерят с храна. Стигна се дотам, че зад кадър Нора Недкова се нахвърлила с юмруци върху Кулагин и се наложило полиция да ги разтървава от мелето.

Не само братът на плеймейтката останал разочарован и възмутен от поведението й в шоуто. След участието й в кулинарното шоу не останаха мнозина от зрителите, които да я подкрепят. Сред малцината, които я защитиха, остана и Любен Дилов-син.

„Някои й се понахвърлиха в социалните мрежи, но не знам кой знае какво да е станало. Аз обаче нищо скандално не виждам. Аз много харесвам Нора. Тя е един от най-забавните персонажи в конкурсите „Плеймейт”, заяви Любен Дилов-син.

Шоуменът и организаторът на конкурси за плеймейтки обясни и какво точно се е случило между Нора Недкова и Валентин Кулагин в ресторанта. Там гримьорът толкова ядосал плеймейтката, че тя се нахвърлила с юмруци върху него. И затова пристигнали ченгетата, отново оправда Недкова Любен Дилов-син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар