Башар Рахал втрещи с разкритията си за Николета Лозанова! (плеймейтката дебютира в „Привличане“)

0

Башар Рахал разкри първите си впечатления от Николета Лозанова!

Продуцентът и актьор в новия български филм „Привличане“ Башар Рахал успя да сащиса всички с разкритията си за Николета Лозанова. Както знаем, плеймейтката и бивша водеща на „Папараци“ дебютира в киното с точно тази лента.

Николета Лозанова
Актьорът и продуцент Башар Рахал учуден от точността и уважението, което Николета Лозанова показала към всички от екипа

Ролята й е съвсем епизодична, НиЛо е в кадър едва няколко минути, но пък и повече няма как да се очаква. Все пак тя не е актриса и няма хал хабер от кино и театър.

Явно респектът й към хората на изкуството и истинските таланти у нас са си казали думата, тъй като Николета Лозанова се е държала възпитано и с огромно уважение.

„С Николета изкарах 20 минути по телефона, за да ѝ разказвам за какво точно става въпрос. Хубаво е, че доби смелост, защото има голяма доза самоирония в персонажа ѝ.

После се видяхме, за да уточним нещата около ролята й. Когато се уговорихме кога и как да дойде облечена за снимки, тя беше изрядна. Дойде точно в 17:00 часа и беше изпълнила всички изисквания“, разказва Башар Рахал за първия си контакт с плеймейтката.

Той признава, че дори се е учудил, защото не очаквал да види чак толкова сериозна и изпълнителна жена пред себе си. Причината, разбира се, е етикетът „плеймейт“, който отдавна характеризира определен тип женици у нас. За щастие обаче, Лозанова го зарадвала искрено.

„Тя се държи като голям професионалист, който е работил ужасно много часове. Беше готова в точния час, нямаше никаква примадонщина. Какво друго мога да кажа… Николета беше супер.. само беше супер“, заяви Башар Рахал.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.