Потресен очевидец: Глория се държи като надута пуйка, без грам възпитание е! (още подробности)

Потресен очевидец: Глория се държи като надута пуйка, без грам възпитание е! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Читател не се сдържа и изпрати писмо с преживяванията си с Глория!

Примата на поп фолка Глория се радва на доста фенове, но и на такива, които не пропускат да я наковат. В случая обаче мъжът, който изпрати писмото си до сайта ХотАрена.нет твърди, че лично и с очите си е видял поведението на певицата.

Глория

Примата на фолка Глория се държала като надута пуйка и възмутила хората около себе си, пише читателят

От думите му става ясно, че е срещнал случайно Глория в един магазин и е останал крайно отвратен от поведението й. Предаваме писмото на човека без редакторска намеса, а вие сами преценете на кого да вярвате. На него или на личното си усещане за изпълнителката.

„Фолк примата, както е наричана Глория, се оказа много невъзпитана. Тези дни я видях доста грубо да прережда възрастна жена в магазин за хранителни стоки.

Случката се разигра в квартално магазинче в квартал „Павлово“ където изпълнителката живее. Най-нахално тя пререди по-възрастна госпожа. Като изтъкна съвсем безцеремонно, че не й се чака само за едно нещо, което си е купила.

Държеше се като надута пуйка, без да се съобразява с реакциите на околните. Тази постъпка възмути не само възрастната жена, но и присъствалите на грозната сцена.

Дано това е инцидентен случай и Глория не дава лош пример на дъщеря си Симона Загорова, която е в тинейджърска възраст“, пише в писмото си читателят. Коментарите и мненията по темата оставяме на вас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар