Димитър Рачков – младши не може да повярва: Родителите му го изхвърлиха от „Откраднат живот“!

Димитър Рачков – младши не може да повярва: Родителите му го изхвърлиха от „Откраднат живот“!
Гласувайте за статията

Синът на Димитър Рачков се прости с любимия си сериал!

Димитър Рачков – младши е само на 11 г., а вече търпи ударите на актьорската професия. Този път обаче ударът идва от най-неочакваните хора – неговите родители.

Димитър Рачков - младши

Синът на Димитър Рачков излиза от „Откраднат живот“

Майка му Христина Апостолова и доведеният му баща Евтим Милошев са взели решението Митко да изхвърчи от „Откраднат живот“.

Това е нещо като наказание на момчето, тъй като успехът му в училище е паднал много. Предполага се, че е заради ангажиментите му в телевизията и затова повече няма да се снима в сериала, пише в. „Телеграф“.

Димитър Рачков – младши бил закъсал много с оценките. Говори се, че едва е завършил първия срок и без малко да остане на поправка по няколко предмета.

Това сериозно притеснило майка му, която много държала на образованието на сина си. Затова решила, че е време да вземе нещата в свои ръце и да го вкара в правия път.

Евтим Милошев веднага одобрил решението на жена си. Както е известно, той е продуцент на „Откраднат живот“, а Христина е сценарист там.

„Въпреки че живеем заедно, аз го поканих в офиса на голямата маса и на нея му предложих ролята. Той прие при едно условие – че това няма да бъде за сметка на училището. Това обаче не се случи и в момента има известни проблеми, но веднага щом ги оправи, ще може да се снима отново.“ – разкрива Милошев.

Припомняме, че синът на Димитър Рачков влезе в образа на Коко – изоставено в сиропиталище дете, което бе осиновено от медицинска сестра (Марта Вачкова).

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар