Бомба! Симона Загорова се завръща в „Гласът на България“ (+предложение за брак)

Бомба! Симона Загорова се завръща в „Гласът на България“ (+предложение за брак)
Гласувайте за статията

Симона Загорова пак изпита вкуса на голямата емоция в „Гласът на България“! Тя вече е доказан изпълнител, но стиска палци и за приятелката си!

Дъщерята на поп-фолк примата Глория продължава да бъде част от „Гласът на България“, макар и индиректно. Симона Загорова пак ще бъде видяна в шоуто, което ще се случи тази неделя, научи Kliuki.bg.

Симона Загорова

Симона Загорова пак напомни за себе си

Този път обаче Мони няма да бъде участник в предаването, а ще подкрепя най-добрата си приятелка. Певицата ще остане в бекстейджа, където ще стиска палци за своята дружка.

Именно въпросната девойка е тази, която много е подкрепяла Симона Загорова в „Гласът на България“ миналата година и дори тя я е убедила да се запише на кастингите. Затова сега Мони й връща жеста.

Дали ще пожъне същия успех като приятелката си и ще продължи напред, ще узнаем в неделя. Факт е, че Симона успя да обърне в началото два стола – на Камелия и Иван Лечев, но с уникалния си глас съумя да достигне чак до полуфиналите.

Вторият епизод на тазгодишното издание на музикалното шоу предполага голям интерес не само заради присъствието на Симона Загорова в него. Ще се случи нещо неочаквано за журито и публиката, което не се вижда всеки ден.

Млад мъж ще излезе пред всички на сцената и ще предложи брак на приятелката си, която току-що е изпяла „Обещай ми любов“ на Силвия Кацарова. Дали ще приеме, ще видим на 25 февруари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар