Златка Райкова се раздели с гаджето си? Двамата вече са на два континента

Златка Райкова се раздели с гаджето си? Двамата вече са на два континента
Гласувайте за статията

Златка Райкова и гаджето й са разделени

Златка Райкова и ММА боецът Георги Валентинов дори са на два континента. Русата фурия и нейния приятел няма да са заедно. Но не защото са скъсали, както непрекъснато си коментира, а заради новите им ангажименти.

ЗЛатка Райкова

Златка Райкова и Георги се разделиха?

Спортистът има мач в Дубай, за където отпътува преди дни.В арабското емирство той ще има двубой с представител на Дагестан.

Двамата ще се изправят един срещу друг в петък. Неговата любима пък вече е подписала договор с Маги Халваджиян. Плеймейтката ще се изявява в шоуто за имитации „Като две капки вода”.

Тъй като ще участва в новия сезон на шоуто, Русата Златка няма да е до половинката си. Но двамата са си обещали да се подкрепят от разстояние, като си стискат палци.

Почти цяло лято двамата не се движеха заедно. Това подхрани клюката, че двойката вече си е била шута. Защото след като започна летния сезон, плеймейтката бе забелязвана по плажове единствено в женска компания.

Но накрая все пак папараците щракнаха двамата влюбени заедно на море. Вероятно русокоската и боецът бяха решили да не демонстрират интимните си отношения на щастие. Те се притеснявали това да не им навлече негативни отношения, да не привлекат завистливи погледи и да не дават повод за интригантски сплетни.

Георги Валентинов никога не е бил от мъжете, които обичат да демонстрират присъствие и да се навират под прожекторите. Той е свикнал да се изявява предимно на ринга, а не по клубовете.Покрай предишния живот на гаджето му на ММА боецът се налагаше да я придружава по светски събития.

Но постепенно Златка Райкова също се промени. Русокоската загърби скандалният си имидж и започна да гради друг, на много по-сериозна жена и бизнес дама. Затова дизайнерката предпочиташе да не се отклонява от работата с личните си отношения.

И така плъзнаха слуховете за раздяла между нея и Георги Валентинов. Но с днешна дата двамата продължават да са двойка, преминали в следващия етап на връзката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар